Ανθρωποφάγα πιράνχας βρέθηκαν στις αποχετεύσεις!

anthropofaga-piranchas-vrethikan-apochetefsis

Ανθρωποφάγα πιράνχας βρέθηκαν στις αποχετεύσεις!

Αποφράξεις Άλιμος

Έχουμε ακούσει για πολλά περίεργα πράγματα που έχουν βρεθεί στις αποχετεύσεις… από αυτοκίνητα μέχρι ανθρώπινα λείψανα, αλλά για ζωντανά πιράνχας, πρώτη φορά! Ένα θανατηφόρο είδος ανθρωποφάγων πιράνχας βρέθηκε σε ένα βρετανικό αποχετευτικό δίκτυο.

Αυτό το είδος πιράνχας προέρχεται από ποτάμια στη Νότια Αμερικής και ανακαλύφθηκε στα εργοστάσια επεξεργασίας αποβλήτων νερού στο Chichester του δυτικού Sussex.

Οι εργαζόμενοι έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν τα ψάρια του γλυκού νερού. Οι προϊστάμενοι χρησιμότητας αμέσως έβγαλαν ανακοίνωση στα Μέσα Επικοινωνίας και ζήτησαν από τους ιδιοκτήτες εξωτικών κατοικίδιων ζώων να μην τα πετάνε στην τουαλέτα και να μην τα απελευθερώνουν στην άγρια ​​φύση.

Τι είναι τα πιράνχας

Τα πιράνχας έχουν κοφτερά δόντια σαν πριόνια και μπορούν να σκίσουν τη σάρκα. Είναι από τα πιο άγρια ​​και φοβισμένα ψάρια γλυκού νερού στον κόσμο.
Το πιράνχας είναι ένα φοβερό ψάρι γλυκού νερού, αλλά οι θανατηφόρες επιθέσεις είναι πολύ σπάνιες.

Πιράνχας μήκους 20 εκ.

Οι προϊστάμενοι μοιράστηκε μια φωτογραφία του πιράνχας στο Twitter, γράφοντας:

“Το θέμα της ημέρας σήμερα είναι τα εξωτικά κατοικίδια ζώα. Να είστε ευγενικοί με τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον – ποτέ μην τα απελευθερώνετε στη φύση.”

“Κοιτάξτε ποιος εμφανίστηκε στο #Chichester για να σηματοδοτήσει την ημέρα!”

Ο Nicola Crichton, εκπρόσωπος της κοινής ωφέλειας, δήλωσε:

“Προφανώς κάποιος που έχει εξωτικά ζώα πρέπει να το πέταξε στην τουαλέτα, δεν νομίζω ότι κατάφερε να μεταναστεύσει μόνο του.”

“Οι άνθρωποι πετάνε οτιδήποτε στις τουαλέτες, κάποτε βρήκαμε ένα κινητό στο νερό και πολλά άλλα περίεργα πράγματα”.

Το Southern Water διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι είναι ασφαλές να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες τους κανονικά.

Ο Simon Fluendy, εκπρόσωπος του νοτίου ύδατος, πρόσθεσε:

“Οι εκστρατείες μας συνήθως εστιάζονται στο να σταματήσουν οι άνθρωποι να πετάνε πλαστικά υλικά όπως υγρά μαντηλάκια, προϊόντα υγιεινής, προφυλακτικά και πάνες στην τουαλέτα.”

“Θέλουμε να το καταστήσουμε σαφές, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος να κολυμπήσουν τα κοπάδια των πιράνχας μέσα στους αποχετευτικούς μας αγωγούς – αυτό θα ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο.”

“Υποθέτω ότι πρέπει να ανακουφιστούμε ότι δεν είναι ο κροκόδειλος, που ένας παλιός αστικός μύθος είπε ότι έζησε στους υπονόμους της Νέας Υόρκης.”

«Θα θέλαμε να καθησυχάσουμε τους 4.6 εκατομμύρια πελάτες μας ότι είναι ασφαλές να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες τους κανονικά».

Αυτόχθονο στα ποτάμια του Αμαζονίου, το πιράνχας μπορεί να κυμαίνεται σε μέγεθος από 5 εκ. έως 20 εκ. ανάλογα με το είδος.

Έχουν χαρακτηριστεί σε ταινίες ως εξαιρετικά επιθετικά εξαιτίας των ισχυρών σαγονιών τους, αλλά μερικά είδη είναι παμφάγα και οι μοιραίες επιθέσεις είναι πολύ σπάνιες.

Αποφράξεις Άλιμος

Δείτε περισσότερα άρθρα για αποφράξεις:

Αγγέλα Βελή
Είμαι μοντέλο και μάχομαι για τα fakenews!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.