Μόνο online θα πραγματοποιούνται τα συνέδρια σε Apple και Microsoft – Newsbeast

Μόνο online θα πραγματοποιούνται τα συνέδρια σε Apple και Microsoft – Newsbeast


Στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται από τον κορονοϊό προσαρμόζονται Apple και Microsoft.

Έτσι, ακολουθώντας το παράδειγμα των όλων των τεχνολογικών εταιρειών, αποφάσισαν όλα τα events τους να πραγματοποιούνται μόνο online. Το WWDC 2020 λοιπόν δε θα πραγματοποιηθεί σε φυσική μορφή με καλεσμένους, αλλά μόνο σε online μετάδοση.

«Η τωρινή κατάσταση στον τομέα της υγείας απαιτεί να δημιουργήσουμε μία νέα μορφή WWDC 2020 η οποία θα παραδίδει ένα πλήρες πρόγραμμα με online keynote και συνεδριάσεις, προσφέροντας μία μεγάλη ευκαιρία εκμάθησης για ολόκληρη την κοινότητα των developers μας σε όλο τον κόσμο. Θα μοιραστούμε μαζί σας όλες τις πληροφορίες τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο αντιπρόεδρος παγκοσμίου marketing της Apple, Phil Schiller.

Το Build συνέδριο της Microsoft τώρα, που πραγματοποιείται στο Seattle κάθε χρονιά, φέτος θα είναι αποκλειστικά ψηφιακό.

«Θα πραγματοποιήσουμε το ετήσιο Microsoft Build event μας για τους developers σε ψηφιακή μορφή αντί για παρουσία ανθρώπων. Ανυπομονούμε να φέρουμε το οικοσύστημα των developers μας σε αυτή τη νέα εικονική μορφή για να μάθουν, να συνδεθούν και να προγραμματίσουν μαζί», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της εταιρείας.

Να σημειώσουμε πως τόσο το F8 συνέδριο του Facebook, όσο και το I/O της Google που θα πραγματοποιηθούν το Μάιο, θα γίνουν επίσης σε online μορφή χωρίς την παρουσία συνέδρων.

Source link

Αγγέλα Βελή
Είμαι μοντέλο και μάχομαι για τα fakenews!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.